Doorgaan naar hoofdcontent

Voor de iPhone verslaafden



Voor degenen die hun iPhone niet kunnen missen.
Elke dag een foto , een persoonlijk dagboek, gewoon op je iPhone. Prachtig vorm gegeven door Studio Room.
Gratis te downloaden.
Misschien dat je aan het eind van het jaar dan kunt zien wat je allemaal mist of gemist hebt door het vele dagelijks gebruik van de iPhone.
Ik erger me rot aan al die mensen die doen alsof hun leven afhangt van dat ding.
Leerlingen die in paniek raken als hun speelding afgepakt wordt, mensen die cassiéres vragen om even te wachten omdat ze in gesprek zijn, kinderen van elf jaar die met zo'n ding in hun zak lopen, iedereen die vindt dat ze hele dag bereikbaar moeten zijn en iedereen die alles wil weten wat een ander doet op de sociale media!

Reacties

  1. Ik heb er twee en mis nog de helft van de gesprekken/berichtjes omdat die dingen onderop in mijn tas liggen. Dat zal de bellers leren. Ik wil helemaal niet gebeld worden.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Vraag van vandaag

link

Welk smoelwerk past het best bij u?

Drieluik

Young Deok Seo
Sukhi Barber
Alvoro Zardoni

Mannen van staal en steen.

Op reis

link
Of niet? Ik kwam deze advertentie tegen op Marktplaats, een bedrijf waar honderden oude koffers te koop zijn. Ikzelf ben in het bezit van drie oude koffers. Een hele oude hutkoffer uit het huis die mijn broer kocht met inboedel en twee koffertjes van ene Dr. K.  lezers van jaren geleden kunnen zich die vast nog herinneren. Ik kwam er ook achter dat er mensen zijn die enorm creatief kunnen zijn met oude koffers!


James Plumb Dit spreekt mij wel aan, ik kan alleen niet timmeren;-)


link
Dit moet te doen zijn. Toch?