dinsdag 10 januari 2012

Today's questionBent u wel eens vreselijk onderuit gegaan met de fiets?

8 opmerkingen:

 1. Haha die foto :P Ik ben wel eens onderuit gegaan ja, maar niet dat ik niet meer kon lopen ofzo, alleen schaafwonden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Neej nog nooit wel 2 keer een ander berokkend...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jaaaa! Ik was nog heel jong, kleterende hagel in mijn gezicht waardoor ik fietste met mijn hoofd naar beneden en daardoor niet zag dat er een aanhangwagen geparkeerd stond: BAF, salto mortale, ik de aanhangwagen in en mijn voorwiel was veranderd in een scheve acht. Gelukkig was ik toen jong en lenig en had ik zelf geen verwondingen. Moest dat nu gebeuren.... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ook toen ik in de Z verzorging werkte. Achterop een kind die met haar schoen tussen het wiel kwam,als een kanonskogel werden we afgeschoten!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. In 2005.. Ik kwam 's-avonds met mijn toenmalige vriend terug van een feest. Ik fietste op een geleende fiets, een iets te hoge herenfiets. Het was pikdonker. We naderen een kruispunt en ineens roept mijn toenmalige vriend: PAS OP! Ik rem, iets te hard en iets te snel. Met een sierlijke boog vlieg ik over het stuur en beland niet echt zacht op het asfalt. Voortand gebroken, tanden door de lip, gekneusde oogkas, 2 gekneusde knieën.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Molly,

  Ik was een aantal jaren actief wielrenner en ben nogal eens een keer onderuitgegaan. Heb er wel eens een dubbele sleutelbeenbreuk aan overgehouden, maar de wereld is niet vergaan.
  In december zal hij ook wel niet vergaan (hoop ik tenminste), maar er zal best wel iets gaan veranderen, de Maya's hebben het geloof ik nooit echt over het vergaan van de wereld gehad. Het is maar hoe het geïnterpreteerd wordt.

  Groetjes,

  jeer

  p.s.
  De vollemaansverrassing wacht ik nog in spanning af, maar die komt er zeker aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een nieuwe wereld Jeer, zoals vaak beschreven;-)

  @ Rianne..auw!

  BeantwoordenVerwijderen

Een cabrio.....maar wat voor één!

Leyla Salm Deze kunstenares ben ik wat uit het oog verloren, maar kwam haar nu weer tegen op Pinterest. Voor mij hoeft een ...