Doorgaan naar hoofdcontent

Today's question


Sean Mahan

Kunt u iets maken op een naaimachine?

Reacties

 1. Repareren lukt me nog wel (zoom van broek, hoeslaken oid) maar iets maken wordt een heel ander verhaal. Zeker als het nog draagbaar moet zijn ook, als het alleen als creatieve uiting bedoeld is kom ik er misschien nog mee weg.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hé deze is per ongeluk al geplaatst!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Da's de nawee van vrijdag de 13e... ;-p

  Ja, ik kan iets maken op de naaimachine. Ooit voor mijn moeder een hele zomer garderobe toen ze in de winter naar Singapore mocht voor 4 maanden. Alleen jammer dat bij het in elkaar zetten van de laatste jurk ik even niet aan het opletten was, nog even dacht, wat een dik stof ... een prik voelde... De jurk zat aan mijn vinger vast. Van schrik en pijn het gaspedaal gelukkig losgelaten.. gepiept... mijn vader is komen helpen om de naald weer uit mijn vinger te krijgen (zonder dat die brak) en ik kon verder werken..

  Daarna de naaimachine ter hand genomen om gordijnen te maken en 2 maal om nieuwe bekleding voor de bank te maken.. Maar door angst zijn mijn naadjes nooit meer zo mooi recht geworden als toentertijd in het najaar van 1985...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. jakkie Rianne, dat is altijd ook mijn angst als ik hard het gaspedaal in trap;-) Tegenwoordig naai ik alleen nog maar gordijnen en zomen in broeken

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Vraag van vandaag

link

Welk smoelwerk past het best bij u?

Drieluik

Young Deok Seo
Sukhi Barber
Alvoro Zardoni

Mannen van staal en steen.

Op reis

link
Of niet? Ik kwam deze advertentie tegen op Marktplaats, een bedrijf waar honderden oude koffers te koop zijn. Ikzelf ben in het bezit van drie oude koffers. Een hele oude hutkoffer uit het huis die mijn broer kocht met inboedel en twee koffertjes van ene Dr. K.  lezers van jaren geleden kunnen zich die vast nog herinneren. Ik kwam er ook achter dat er mensen zijn die enorm creatief kunnen zijn met oude koffers!


James Plumb Dit spreekt mij wel aan, ik kan alleen niet timmeren;-)


link
Dit moet te doen zijn. Toch?