Doorgaan naar hoofdcontent

Today's question



Wat zou u kiezen als galgenmaal?

Reacties

 1. Onze opvangkater heft vandaag een blikje paté met rund op als galgenmaal..... Het arme beestje had zo gruwelijk veel pijn aan een chronische ontsteking aan zijn kaakje dat we besloten hebben hem in te laten slapen, wat vanavond is gebeurd.

  Hij heeft het nog 4 maanden na omstandigheden prima naar z'n zin gehad. als hij maar niet hoefde te eten en vanavond was de koek echt op!

  Mijn galgenmaal ( of is het galgemaal? Volgens mij maak je dat maar eenmaal mee met 1 galg! ;-) ) stel ik nog maar even uit, maar ik denk dat als het toch zover zou komen ik voor Roti zou kiezen...... :-d Oh ja.... wel een lekkere koffie met qum quat en slagroom na....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ach wat sneu Ben! Wat was dat voor ontsteking?

   Verwijderen
 2. Moeilijk! Ik twijfel tussen pasta en kip met patat, natuurlijk met diverse sauzen erbij. Als toetje sinaasappelchocoladetaart met los geklopte zeer zoete slagroom.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wel moeilijk hoor..
  Ik zou graag carpaccio van zwezerik met een heerlijk dressing als voorgerecht. Een lekkere Kreeft en als nagerecht een chocolade toetje.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Vraag van vandaag

link

Welk smoelwerk past het best bij u?

Drieluik

Young Deok Seo
Sukhi Barber
Alvoro Zardoni

Mannen van staal en steen.

Op reis

link
Of niet? Ik kwam deze advertentie tegen op Marktplaats, een bedrijf waar honderden oude koffers te koop zijn. Ikzelf ben in het bezit van drie oude koffers. Een hele oude hutkoffer uit het huis die mijn broer kocht met inboedel en twee koffertjes van ene Dr. K.  lezers van jaren geleden kunnen zich die vast nog herinneren. Ik kwam er ook achter dat er mensen zijn die enorm creatief kunnen zijn met oude koffers!


James Plumb Dit spreekt mij wel aan, ik kan alleen niet timmeren;-)


link
Dit moet te doen zijn. Toch?