zaterdag 29 december 2012

Eén hoofdletter, één punt

 Ik wens iedereen die dit leest een prachtig nieuw jaar gelukkig zijn we er nog de wereld is niet vergaan op 21 december 2012 ik wens voor mijzelf eigenlijk een goed jaar waarin ik nog steeds aan het schilderen ben en dat mijn zoon zijn opleiding tot laborant verder zal ontwikkelen maar ik heb er een hard hoofd in want school is klote zegt hij ik hoop dat de belasting mij dit jaar met rust laat zodat ik een jaar zonder dip kan doorbrengen natuurlijk heb ik voor wat mensen ook wat woorden dat kan niet anders als je een lang log wilt schrijven met heel veel geneuzel ik hoop dat het goed gaat met de rebelsche mannen die heb ik zo lang al niet gesproken ik zie zelfs dat hun blog niet meer bestaat ik wens mrsv een geweldige verkoop van haar lampen van eierdozen plastic tassen en dat wij ook dit jaar elkaar regelmatig zullen ontmoeten ik wens mijn vriendin carla succes met haar leuke babyspullen die ze zelf ontwerpt en maakt de prachtige ballen en punten van maria verdienen veel aandacht als het om kunst gaat ik hoop dat erlinde uitgekozen gaat worden om haar schilderij van beatrix in paleis het loo te zien hangen ik wens dat patty een gezonde kleinzoon gaat krijgen in mei  manuela nou eindelijk eens haar kunstkaarten komt halen ik wens dat het bedrijf van bea veel cliënten krijgt ik wens een zomer met gematigde temperaturen zo rond de 25 graden en in de eerste 2 maanden van 2013 veel sneeuw en ijs zodat we weer op de schaatsen kunnen staan ik wens max een prachtjaar toe met veel nieuwe woorden en gekkigheid mijn zoon wens ik meer sociale kontakten en opa en oma een beter gevoel over het feit dat ze naar zeeland zijn verhuist matthijs van nieuwkerk zijn trouwring weer omdoet leuke kunstmarkten bezoeken mieke ga zo door met schilderen



planten die groen blijven muren sausen een huis zonder rooklucht weinig rekeningen ziekenhuizen die geen fouten maken honden aan de lijn of loslopend  vallende sterren koningin die haar macht overdraagt friso uit zijn coma ontwaakt een vakantie een geldprijs voor iedereen een nieuwe keuken een hangmat en boeken teenslippers voeten zonder eelt ilse wens ik veel concerten toe en janny wens ik een liefdevol jaar toe met haar geliefde ik hoop dat directeuren van goede doelen gekort gaan worden op hun salaris dat de postcodeloterij mij niet meer benaderd voor een extra lot dat voedselbanken geen wachtlijsten meer hebben dat er geen kanker meer zou bestaan dat de maya's gelijk hadden gekregen dat ans en de haren een fijn nieuwjaar krijgen en dat haar plafond dit jaar gladgestreken zal worden dat er vergiffenis is een lach en een traan er weer kaarten met de post gestuurd gaan worden petra veel woongenot in zoetermeer wens pasen zonder paastakken kerstmis zonder plastic bomen oud en nieuw zonder vuurwerk steven weer heerlijk op zijn boot kan zitten liggen samen met zijn anke karin en de haren een goed nieuwjaar en nonny af en toe een klusje voor mij wil doen en hij zijn werk weer op kan pakken  kringloopwinkels als paddestoelen uit de grond komen dat de verzekering eindelijk eens uit gaat keren nav het ongeluk van mijn zoon en een gebroken been opliep alma snel zal wennen aan 4 dagen werken in plaats van 3 mijn auto het blijft doen ouderalleen kan laten voor het is sandra haar vent een schop onder zijn kont geeft en liever alleen is dan met zo'n profiteur te leven  janine een paar dikke billen voor mij gaat scoren op curacao rianne als schrijfster wordt ontdekt jos nog steeds blij is met zijn nieuwe hongaarse tanden silvia mij nog steeds extra's levens geeft bij candy crash saga bejaarden liefdevol verpleegd en verzorgd zullen worden rutte zelf in de bijstand terecht komt fran tot zichzelf gaat komen ik begin dit jaar even stil ga staan bij het overlijden van anila en nelleke in 2012 muizen een vluchtroute ontdekken voor onze poes molly emilie als model kan gaan werke maggui blij blijft met mij loes uit de sores komt cecilia mooie sieraden maakt mensen die schrijven tot een boek komen of een gedichtenbundel dat mijn poging tot stoppen met roken zijn vruchten af gaat werpen en dat ik daarna corrigerend ondergoed ga kopen en krullen in bedwang moet houden verder wens ik iedereen een gezond en liefdevol jaar toe met vier seizoenen en vele andere zoenen.

7 opmerkingen:

Unknown zei

Zucht.. Ik ben genoemd.... [springend poppetje]... Jij een fantastisch 2013 met een belastingteruggave en een zoon die het schoollicht ziet.

Mrs V zei

Ik sprak gister met je zoon over school. Klonk best hoopgevend :-) Lief joch en ook lief voor zijn moeder. En ohhh, ik ben als eerste genoemd na de Rebelsche mannen. Groetjes van een Rebelsche vrouw, ook aan Kees Ketsing ;-)

Anoniem zei

Wat een mooi relaas/verhaal. Das heel wat Renee:-)) Ik begin stil dit jaar, dat lijkt me wat. In mijn hart wens ik iedereen balans en tevredenheid, das al.
Dat is wat de wereld nodig heeft denk ik. Zo kunnen we de wereld zien in perpectief en de andere wereldburgers die het heel vaak minder hebben dan wij. Amen:-))

Cath*

Carla zei

Geweldig Renée, bedankt voor je link naar m'n babyspullen. Ik wens jou veel geluk en liefde en voor Jesse een fijne studeertijd! En voor ons samen nog heeeeel vel gezeligge lunches. xxx

Molly zei

zeker Carla, we gaan tot het einde, vanaf basisschool leeftijd tot het einde in zicht is xx

Molly zei

dat jij nooit eenboek of gedichtenbundel hebt uitgebracht Cath!! Doen xx

Molly zei

OMG, ik was Kees alweer kwijt in mijn gedachten;-))

Dit is mijn ding