Doorgaan naar hoofdcontent

Vraag van vandaagIk heb een gangkast.
Die vol staat.
Met kinderspeelgoed wat ik niet weg wil doen, met gezelschapsspelen, met koffers, de stofzuiger, een antiek krantenrekje, schaatsen, schilderijen, stofzuigerzakken, vazen, jassen ( weliswaar aan haken) de cv ketel, een emmer, tassen, stof ......
Heeft u ook een kast dat eruit ziet als een kringloopkast?

Reacties

 1. Zo'n kast onder de trap, waar alles waar ik even niet van weet wat ik er mee zal, in verdwijnt. Tot ie echt vol is en ik er uit zoek wat naar de kringloop kan / de vuilnisbak in / of mag blijven.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik woon betrekkelijk klein dus moet zelfs deze kast op orde houden :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb ook zo'n kast. Oorspronkelijk voor proviand. Schappen vol met langhoudbare etenswaren, toiletpapier, vuilnis- en stofzuigerzakken. Doos waarin oud papier wordt gedaan, doos waarin lege flessen worden gedaan. De stofzuiger pastte er ook nog in. Dat was tig jaar geleden... Inmiddels staat alles dat ik nog niet wil weggooien en niet kwijt kan in een kast of lade in deze ruimte. Klusspullen, moonboots, boodschappentassen met statiegeldflessen of weggooiflessen. Het is soms zoeken of ik nog een rol keukenpapier heb of rol vuilniszakken heb liggen. Ben blij dat de deur nog dichtkan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Boven een aantal inbouwkasten die behoorlijk vol zitten. En de kelder mag er ook al aan geloven, maar ik denk dat dat wel logisch is dat mensen in plaats van direct weggooien, het nog even willen bijhouden met het gedacht dat het nog ooit van nut kan zijn. Nog prettige eindejaarsfeesten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voor jou ook!!!
   Oh jij hebt nog een kelder, dat scheelt;-)

   Verwijderen
 5. Jeetje, ik krijg hier hele goede tips wat er allemaal nog meer past in mijn trapkast :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. mens, alles kan in een kast;-)) Zelfs een lijk;-)

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Vraag van vandaag

link

Welk smoelwerk past het best bij u?

Drieluik

Young Deok Seo
Sukhi Barber
Alvoro Zardoni

Mannen van staal en steen.

Op reis

link
Of niet? Ik kwam deze advertentie tegen op Marktplaats, een bedrijf waar honderden oude koffers te koop zijn. Ikzelf ben in het bezit van drie oude koffers. Een hele oude hutkoffer uit het huis die mijn broer kocht met inboedel en twee koffertjes van ene Dr. K.  lezers van jaren geleden kunnen zich die vast nog herinneren. Ik kwam er ook achter dat er mensen zijn die enorm creatief kunnen zijn met oude koffers!


James Plumb Dit spreekt mij wel aan, ik kan alleen niet timmeren;-)


link
Dit moet te doen zijn. Toch?