Doorgaan naar hoofdcontent

Winter


Benoit Paille

Gaan we het nog meemaken?
Ik spring een gat in de lucht als we nu nog een paar weken vrieskou krijgen. Het liefst met sneeuw, maar ach, je kunt niet alles hebben.
In 2012 hadden we exact hetzelfde. In Februari gingen we nog de schaatsen onder binden en beten we onze nagels af of de Elfstedentocht door zou gaan.
Misschien dit jaar?Reacties

  1. Hier is het sedert gisteren aan het sneeuwen en ik vind het fantastisch! Spijtig dat het van die watersneeuw is die niet echt blijft liggen.Maar het begin is er, ik kijk uit naar meer :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zelf houd ik niet van de winter, veel te koud en veel te glad/glibberig. Maar dit soort ijslandschappen (ik heb je link gevolgd) vind ik prachtig en fascinerend!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik gun mijn vader en zijn tehuis genoten nog eenmaal pak sneeuw deze winter...,

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Vraag van vandaag

link

Welk smoelwerk past het best bij u?

Drieluik

Young Deok Seo
Sukhi Barber
Alvoro Zardoni

Mannen van staal en steen.

Op reis

link
Of niet? Ik kwam deze advertentie tegen op Marktplaats, een bedrijf waar honderden oude koffers te koop zijn. Ikzelf ben in het bezit van drie oude koffers. Een hele oude hutkoffer uit het huis die mijn broer kocht met inboedel en twee koffertjes van ene Dr. K.  lezers van jaren geleden kunnen zich die vast nog herinneren. Ik kwam er ook achter dat er mensen zijn die enorm creatief kunnen zijn met oude koffers!


James Plumb Dit spreekt mij wel aan, ik kan alleen niet timmeren;-)


link
Dit moet te doen zijn. Toch?