Doorgaan naar hoofdcontent

Today's question


Kon of kunt u makkelijk studeren?

Reacties

 1. Als iets me boeit onthoud ik het haast vanzelf, iets onthouden omdat het moet lukt me slecht. Dat was vroeger, dat is ook nu nog.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, wat Joke zegt. Als het me echt interesseert, gaat het beter.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Daar hebben jullie gelijk in. Zoon onthoudt met twee vingers in zijn neus alles van biologie, maar Nederlands?????? pfff

  BeantwoordenVerwijderen
 4. alles wat mijn intresse heeft :-)

  *dikke knuffel neerleg*

  pak maar wanneer je hem kunt gebruiken,
  hij kan niet verslijten :-)

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gaat me nog steeds redelijk makkelijk af, net als vroegah..... en nederlands was m'n goeiste vak..... Misschien moet je zoon het 's met 1 vinger proberen??

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zolang iets mijn interesse heeft lukt het wel. Ik moet er dan nog steeds wel moeite voor doen. Maar ik vertoon dan geen studieontwijkend gedrag haha. Als iets mij niet kan boeien dan heb ik er heel veel moeite mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Molly,

  Studeren was nooit mijn hobby.
  Ik heb altijd geprobeerd om dingen te onthouden en gelukkig kan ik mij tot nu toe nog redelijk wat herinneren, maar het wordt wel allengs minder.

  Groetjes,

  jeer

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ha, weer gevonden (je reageerde wel een paar keer bij mij, maar dankzij het op dat punt niet zo duidelijke reageergeval van Echo stond je nieuwe log-adres er nooit bij). Zal je ook weer terugzetten in mijn blogroll.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hmm, feed werkt niet helemaal zoals het hoort: blijft op een bericht van een maand geleden staan? Maar je staat er in ieder geval weer tussen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh, ik zal de vraag ook nog even beantwoorden: ik weet het niet, ik las altijd een week voor het examen de boeken een keer door en ben altijd met prima cijferlijsten geslaagd, dus makkelijk ging het wel, maar of je dat "studeren"kunt noemen?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ze dachten niet, maar ik heb het gewoon gedaan..en het lukte ben bachelor in de informatiekunde..wie had dat ooit gedacht.
  haha

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Vraag van vandaag

link

Welk smoelwerk past het best bij u?

Drieluik

Young Deok Seo
Sukhi Barber
Alvoro Zardoni

Mannen van staal en steen.

Op reis

link
Of niet? Ik kwam deze advertentie tegen op Marktplaats, een bedrijf waar honderden oude koffers te koop zijn. Ikzelf ben in het bezit van drie oude koffers. Een hele oude hutkoffer uit het huis die mijn broer kocht met inboedel en twee koffertjes van ene Dr. K.  lezers van jaren geleden kunnen zich die vast nog herinneren. Ik kwam er ook achter dat er mensen zijn die enorm creatief kunnen zijn met oude koffers!


James Plumb Dit spreekt mij wel aan, ik kan alleen niet timmeren;-)


link
Dit moet te doen zijn. Toch?