maandag 19 december 2011

Today's question


Kon of kunt u makkelijk studeren?

13 opmerkingen:

Joke zei

Als iets me boeit onthoud ik het haast vanzelf, iets onthouden omdat het moet lukt me slecht. Dat was vroeger, dat is ook nu nog.

Lauradenkt zei

Ja, wat Joke zegt. Als het me echt interesseert, gaat het beter.

Molly zei

Daar hebben jullie gelijk in. Zoon onthoudt met twee vingers in zijn neus alles van biologie, maar Nederlands?????? pfff

Maria zei

Ja heel makkelijk. No problem!

klaproos zei

alles wat mijn intresse heeft :-)

*dikke knuffel neerleg*

pak maar wanneer je hem kunt gebruiken,
hij kan niet verslijten :-)

xxx

Ben1 zei

Gaat me nog steeds redelijk makkelijk af, net als vroegah..... en nederlands was m'n goeiste vak..... Misschien moet je zoon het 's met 1 vinger proberen??

Anoniem zei

Zolang iets mijn interesse heeft lukt het wel. Ik moet er dan nog steeds wel moeite voor doen. Maar ik vertoon dan geen studieontwijkend gedrag haha. Als iets mij niet kan boeien dan heb ik er heel veel moeite mee.

jeer zei

Molly,

Studeren was nooit mijn hobby.
Ik heb altijd geprobeerd om dingen te onthouden en gelukkig kan ik mij tot nu toe nog redelijk wat herinneren, maar het wordt wel allengs minder.

Groetjes,

jeer

Frans54 zei

Ha, weer gevonden (je reageerde wel een paar keer bij mij, maar dankzij het op dat punt niet zo duidelijke reageergeval van Echo stond je nieuwe log-adres er nooit bij). Zal je ook weer terugzetten in mijn blogroll.

Frans54 zei

Hmm, feed werkt niet helemaal zoals het hoort: blijft op een bericht van een maand geleden staan? Maar je staat er in ieder geval weer tussen.

Frans54 zei

Oh, ik zal de vraag ook nog even beantwoorden: ik weet het niet, ik las altijd een week voor het examen de boeken een keer door en ben altijd met prima cijferlijsten geslaagd, dus makkelijk ging het wel, maar of je dat "studeren"kunt noemen?

Molly zei

ja Frans dat is makkelijk;-)

MaaNtje zei

Ze dachten niet, maar ik heb het gewoon gedaan..en het lukte ben bachelor in de informatiekunde..wie had dat ooit gedacht.
haha

Dit is mijn ding